Comunicació digital i 2.0

Comunicació digital i 2.0

 

Plans de comunicació 2.0

L'ajudem a definir els seus objectius i estratègia a Internet. Li oferim una anàlisi completa de la visibilitat de la seva empresa a la Xarxa, així com dels seus principals competidors, i l'assessorem en l'elecció de les eines més adequades per millorar la seva presència a l'univers 2.0.

SEO - Posicionament a buscadors

Aconseguir un bon posicionament als buscadors i a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Linkedin, etc.) és essencial per augmentar la visibilitat a la Xarxa i captar nous clients. A través de tècniques de SEO (Search Engine Optimization), analitzem i millorem el seu web per optimitzar el seu posicionament natural a Internet.

Gestió de la reputació online

Amb els nous canals 2.0, qualsevol persona en qualsevol moment pot crear un contingut a Internet i fer-lo circular de forma massiva. L'ajudem a promoure una imatge positiva de la seva empresa a la Xarxa i a controlar la comunicació negativa perquè no generi un desgast de la marca.

Disseny i gestió de continguts web

Oferim un servei integral en tot tipus de continguts web: portals, newsletters, blogs, etc. Treballem des de la conceptualització i disseny fins a la gestió i actualització de textos i imatges, segons les necessitats de cada client.

Estadístiques i anàlisis

Realitzem un seguiment detallat del seu web o dels seus comptes a les xarxes socials, cosa que permet obtenir informació molt valuosa sobre l'efectivitat de la seva estratègia 2.0, així com del perfil de la seva audiència a Internet. Igualment, li oferim una anàlisi de la presència dels seus competidors a la Xarxa i del posicionament de la seva marca respecte a les principals empreses del sector.

 

Mapa Media · Tel. (+34) 93 285 19 19
c/ Gran de Gràcia 1, 5è 1a · 08012 · Barcelona
Twitter MapaBloc MapaFlickr Mapa