Relacions amb els mitjans

Relacions amb els mitjans

 

Dossiers de premsa

Redactem i dissenyem el dossier de premsa corporatiu, el qual inclou els elements informatius més destacats de l'empresa o institució i s'utilitza de manera continuada en la relació amb els professionals de la comunicació.

Notes de premsa

Redactem i difonem notes de premsa per informar puntualment els mitjans de comunicació dels fets noticiables esdevinguts a l'empresa. Fem un seguiment telefònic exhaustiu de la seva recepció per part dels periodistes i recopilem tot el material publicat i emès pels mitjans.

Rodes de Premsa

Preparem rodes de premsa per anunciar qualsevol fet rellevant que tingui lloc a la seva organització. Assumim tota l'organització de l'acte: convocatòria dels mitjans de comunicació, elecció de l'espai on desenvolupar-la, coordinació de les necessitats tècniques (àudio, fotografia, vídeo...), redacció dels materials que s'han de lliurar als mitjans, recepció dels assistents, etc.

Presentacions de producte i altres accions de màrqueting per a periodistes

Organitzem presentacions a la premsa, així com altres accions de màrqueting per donar a conèixer el seu producte o servei als professionals de la informació (enviament de mostra a les redaccions, tests, acords de col·laboració, sorteigs, etc.).

Gestió d'entrevistes

Gestionem i canalitzem entrevistes de periodistes amb la direcció de la companyia. Treballem amb el client en la preparació de la trobada a través de diverses recomanacions, així com amb l'elaboració de qüestionaris previs.

Trobades amb periodistes

Visites a l'empresa, esmorzars o dinars de feina, reunions informatives... Trobem sempre el millor format per canalitzar les relacions amb els professionals de la comunicació en funció de quin sigui l'ítem informatiu a tractar.

Viatges amb periodistes

Organitzem viatges de premsa sempre que el fet noticiable ho requereixi: obertura de noves instal·lacions en altres països, visita a la seu central en el cas d'empreses multinacionals, assistència a fires, etc.

Mapa Media · Tel. (+34) 93 285 19 19
c/ Gran de Gràcia 1, 5è 1a · 08012 · Barcelona
Twitter MapaBloc MapaFlickr Mapa