Filosofia

A Mapa Media volem convertir-nos en el col·laborador de confiança que et guiarà en la presa de decisions en l'àmbit de la comunicació de la teva organització. Per això desenvolupem la nostra activitat atenent els preceptes d'una filosofia pròpia que ens permet establir relacions satisfactòries i duradores amb els nostres clients. Aquesta filosofia està basada en els següents valors:

Guia
Honestedat

Ajustem els projectes a les necessitats reals dels nostres clients. Ens agrada fixar objectius concrets i oferir resultats realistes, evitant la xerrameca i les falses promeses que sovint s'estilen al nostre sector.

Compromís

Estem sempre a disposició del client, qui pot comptar amb un interlocutor permanent, capaç i disposat a atendre qualsevol necessitat en qualsevol moment.

Rigor

Treballem en un sector intangible i, per tant, ser rigorosos amb la nostra feina és essencial per aconseguir resultats satisfactoris per als nostres clients.

Il·lusió

Ens agrada treballar en propostes que generin il·lusió i amb clients que percebin la nostra col·laboració com un compromís ferm i sincer amb el seu projecte.

Innovació

En un àmbit de canvi constant, com és el de la comunicació, i on les noves tecnologies evolucionen a un ritme trepidant, ens exigim actualitzar contínuament els nostres coneixements per poder oferir als nostres clients els productes i serveis més innovadors.

 

Mapa Media · Tel. (+34) 93 285 19 19
c/ Gran de Gràcia 1, 5è 1a · 08012 · Barcelona
Twitter MapaBloc MapaFlickr Mapa